Europapark is gelegen naast het kleine Duitse plaatsje Rust. In Rust bevinden zich vele pensions, hotels en restaurants. Het is dus goed mogelijk om voor een relatief laag bedrag te overnachten bij Europapark. De pensions en hotels in Rust liggen allemaal op loopafstand van de ingang van Europapark. Ook is er de mogelijkheid om de entreekaarten van Europapark bij deze pensions en hotels te kopen. U hoeft dan niet ‘s ochtends in de rij bij het pretpark te staan.


Door de relatief lage prijs van een verblijf in een pension of hotel in Rust komt het vaak voor dat er veel pensions of hotels al volgeboekt zijn. Dit is vaak in weekenden en in de vakantie periode het geval. Wacht daarom nooit te lang met het reserveren van een pension of hotel.


Europaparkhotels.nl heeft hieronder een kleine selectie gemaakt van goedkope hotels bij Europapark. Deze zijn te reserveren via Booking.com of Hotels.com dus u maakt altijd vertrouwd een reservering.

Hotels in Rust bij Europapark

Hotels bij Europapark

Hotel Kosel-Garni, Rust


Dit hotel in Rust ligt op slechts 3 minuten wandelen van de ingang van pretpark Europapark. Hotel Kosel-Garni is een zeer familievriendelijk hotel en is ideaal voor een meerdaags bezoek aan Europapark.


Hotel Kosel-Garni, Rust reserveren bij:

Booking.com - Hotel Kosel-Garni

Hotels.com - Kosel Hotel

Pretparkhotels.nl - Hotel Kosel-Garni, Rust

Hotel Rebstock, Rust


Vanuit Hotel Rebstock is het een kleine 5 minuten wandelen naar Europapark. Het hotel heeft de beschikking over 40 kamers en is prima geschikt voor families die een meerdaags verblijf willen boeken bij Europapark.


Hotel Rebstock, Rust reserveren bij:

Booking.com - Hotel Rebstock

Pretparkhotels.nl - Hotel Rebstock, Rust

Appolon Hotel, Rust


Vanuit het Appolon Hotel is het een kleine 10 minuten wandelen naar Europapark. Het hotel heeft de beschikking over 24 kamers, gratis draadloos internet en u kunt er gratis parkeren. Appolon Hotel heeft ook een eigen restaurant waar u heerlijk kunt dineren.


Appolon Hotel, Rust reserveren bij:

Booking.com - Appolon Hotel

Pretparkhotels.nl - Appolon Hotel, Rust

Hotels.com - Appolon Hotel

Hotel Ricci, Rust


Vanuit Hotel Rici is het een kleine 5 minuten wandelen naar Europapark. Hotel Ricci heeft de beschikking over 15 kamers, gratis draadloos internet en u kunt er gratis parkeren. Hotel Ricci is gunstig gelegen en daarom ideaal voor een meerdaags bezoek aan Europapark.


Hotel Ricci, Rust reserveren bij:

Booking.com - Hotel Ricci

Pretparkhotels.nl - Hotel Ricci, Rust

Hotel Andante, Rust


Hotel Andante is een driesterren hotel gelegen op 10 minuten wandelen van de hoofdingang van Europapark. In de zomer kunt u heerlijk zwemmen in de buitenzwembad van Hotel Andante.


Hotel Andante, Rust reserveren bij:

Booking.com - Hotel Andante

Pretparkhotels.nl - Hotel Andante Rust

Hotels.com - Hotel Andante

Voor een totaal overzicht van alle hotels bij Europapark die online te reserveren zijn verwijzen wij u graag door naar onderstaande websites. Booking.com en Hotels.com zijn makkelijke en overzichtelijke websites waar u veilig uw reserveringen kunt maken.